dimarts, 3 d’abril del 2007

MIQUEL GUAL, CANDIDAT D’ENTESA PER SÓLLER, PRESENTA EL SEU BLOG


Segons Gual ha de servir per "defensar les nostres propostes i dur a terme una comunicació directa i eficaç amb els afiliats, els simpatitzants i els votants"


Ahir dimarts, Miquel Gual, candidat d’Entesa per Sóller presentà davant els mitjans el seu blog de candida. L’adreça del blog és www.miquelgual.entesapermallorca.org i en ell s’hi podrà trobar el seu perfil personal, la seva agenda, articles, entrevistes, activitats de l’agrupació municipal i demes qüestions d’interès pel visitant.

Segons explicà Gual "estam dins la societat de la imatge, la comunicació i la informació, aquests són aspectes fonamentals per al desenvolupament social, així com per la pervivència de qualsevol col·lectiu, per això, des d’Entesa per Sóller no en podem restar al marge per poder defensar les nostres propostes i dur a terme una comunicació directa i eficaç amb els afiliats, els simpatitzants i els votants". El candidat a batle també afegí que "en aquest sentit, vos vull comunicar que he posat en marxa un nou blog a la xarxa"

Finalment Gual anuncià que "aquest espai a la xarxa ha de ser un punt de trobada i de reflexió, on poder explicar les propostes i escoltar alhora les preocupacions de tots els qui el visiteu". El candidat solleric va estar acompanyat de diversos membres del grup municipal i de l’agrupació local.

2 comentaris:

Joan Antoni Estades ds Moncaira i Bisbal ha dit...

Som en Joan de Fornalutx que habita per Ciutat. Era des mateix temps de ton pare e p d i per cert estiguérem en caixa plegats al moment del servei militar. Era el 1959 o 1960 poc més o menys. El padri de Can Means o Mayans -que feu els marges de Sa Cabana quan la finca encara era del meu oncle Bernadi - treballà uns anys de mosso a França, a Moulins, amb l'oncle esmentat i amb el meu pare


Felicitats per aquest blogg.
He vist que la majoria dels que ereu P S M a la vall heu tengut seny i no vos heu aplegats amb rodes de moli comunistes o pre comunistes.
Que tenguis sort Miquel amb l' Entesa.
Visca Mallorca!
La Nostra Terra. La Nostra Llengua. La Nostra Gent.
Abans i per damunt tot.

Unknown ha dit...

Seria del agrado del pueblo, que repararan las aceras y las calles del pueblo que en estos momentos son tercermundistas y peligrosas para los peatones ya que resvalan, y ademas parece que caminamos por una torrentera, este tema se esta reclamando desde mas de una legislatura.

Un saludo